Jezik / Lingua

torek, 7. junij 2016

Hotel Atana Dubai - Odlična izkušnja!


V času našega potovanja v Dubaj smo 5 dni bivali v hotelu Atana, totalno pozitivna izkušnja. Cena / kakovost neverjetna v primerjavi z ostalimi hoteli v Dubaju. 4 zvezdice so resnične, hotel je nov, velik in prvi vtis je res pozitiven, ko vstopiš v hotel.


Preko Bookinga smo rezervirali triposteljno sobo. Sobo smo imeli v 15. nadstropju, bila je zelo prostorna s pogledom na Burj Al Arab (hotel s 7* v obliki jadra), v daljavi med meglico pa si lahko občudoval Burj Khalifa, najvišjo zgradbo na svetu.

Zajtrk je bil odličen, čeprav vsak dan enak. Ob določenih urah je bila včasih gneča, vendar nič tragičnega. 


Ob našem prihodu so zahtevali varščine, ki pa je bila višja od dogovorjene, ob rezervaciji preko bookinga. Takoj smo se uprli in se dogovorili, da nam varščine sploh ni treba plačati, torej tudi tukaj vse ok.

V sobi je bilo vse, kar potrebujete, vključno z brezplačno mineralno vodo, ki so jo dostavili vsak dan. Čiščenje tal bi lahko izboljšali, vendar iz izkušenj vem, da dokler v nekaterih delih sveta, ne pridejo do ugotovitve, da obstaja sesalec, bo vedno tako.

Bazen lep, topel in čist. O bazenu je bilo večje število ležalnikov, vendar vseeno zaradi ogromnega števila gostov včasih ni bilo mogoče dobiti ležalnika. Hotelske kopalne brisače so bile neprestano na razpolago.


Metro postaja je bila oddaljena le nekaj minut hoda, kar je zelo velik plus. Soseska okrog hotela zelo varna, kot povsod v Dubaju. V bližini hotela je več drugih hotelov. Taksiji so noč in dan prisotni pred hotelom. Hotel nudi brezplačno prevoz do metro postaje (vsakih 30 min), enkrat na dan do JBR plaže in Mall of Emirates.

Naj zaključim, da se za to ceno resnične težko dobi boljše. Predvidevam, da je bila to nekakšna promocijska cena, ker je hotel nov in si mora ustvariti še ime.

Zelo priporočam!

V hotelu smo bivali v aprilu s 7 let staro hčerko.




Ni komentarjev:

Objavite komentar