Jezik / Lingua

petek, 9. december 2016

Jesenski road trip in rezervacija hotelov - Kalifornija

Predvidevam, da prav vsi in tudi mi, ko se odpravimo na potovanje, raziščemo destinacijo, kje se splača vzeti hotel, kje so hoteli bolj poceni, kaj moramo nujno obiskati na svoji poti ...

Običajno prvo nočitev vedno rezerviramo že pred odhodom, ker se nam ob prihodu na cilj resnično ne da ukvarjati z iskanjem hotela. Tokrat smo rezervacijo naredili za prvi dve noči v Los Angelesu in naslednjo noč v Las Vegasu, kjer smo slučajno ujeli noro akcijo za hotel The Palazzo, ki je pod okriljem The Venetian. Suite soba je bila res čudovita!

 The Palazzo 
  The Palazzo 

   The Palazzo 

   The Palazzo 

Vse ostale hotele smo rezervirali isti dan prihoda preko Booking aplikacije. Vsak dan smo morali malo počakati in tam nekje po 11 uri, so se prikazali hoteli ali moteli z akcijskimi cenami za isti dan. Povsod smo našli več ali manj solidne hotele po normalnih cenah.
Malo težave smo imeli samo pri vrnitvi iz San Francisca v Los Angeles, kjer so bili vsi boljši hoteli zasedeni, ostali pa zelo dragi. Zato smo se odločili za spremembo plana in smo eno noč prenočili v Santa Barbari, zadnjo pa v Los Angelesu v bližini Santa Monica.

Santa Barbara

Ta odločitev je bila fenomenalna in moram reči, da je bilo najbolje tako. Tisti dan smo tako obiskali še Santo Barbaro, opravili malo nakupov v prekrasnem središču mesta, naslednji dan pa smo se odpočiti odpravili do Malibuja in direktno v Los Angeles na Hollywood. Tam smo se potikali vse do poznega popoldneva in se šele pozno popoldne odpravili do hotela, nato pa večer preživeli v Santa Monica.

Znameniti kalifornijski sončni zahod smo želeli doživeti na plaži Santa Monica, vendar smo ostali v prometni konici in v Santo Monico prišli šele ponoči. 
Naslednje jutro smo se še odpeljali do L.A. Down Town, nato pa se odpravili proti letališču, kjer nas je čakal let proti Frankfurtu.



Ni komentarjev:

Objavite komentar